Diky za ohlasy, tak asi tedy pujdu do stribrnych, jeste zkusim na aute cerne ale uz taky pomalu zacinam byt rozhodnut pro stribrny.. :-)
Co se tyce problemu kombinace plechace + losiny, ma to asi vic lidi, naopak nekdo s tim zas problem nema, cert vi co za tim vezi.. Kazdopadne tyhle disky se mi libi vic..
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Dertus: Nene, neboj, nezapadnou do blatniku, diky tomu velkymu limci vylejzaj ven z auta a absence hexu nevadi, sirka je stejna jako kdyz jsem mel 10mm hex + standartni tamiya disk bez offsetu.. :wink:
Patt: Vsiml jsem si, doufam ze brzo najdou kupce, ja si koupim od Jirky novy a dam je do laku, jakej potrebuju, byla by skoda ty tvoje prebarvovat..
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Tak jsem dneska konecne dopatlal druhou cast videa z letnich dolomit, kterou sem mel v ruznejch stavech uz pul roku rozpracovanou.. Nakonec sem to nak dal dohromady, uz sem to zkratka chtel mit hotovy, mozna sem si na tom nedal tolik zalezet jako na jinych videech, ale prislo mi skoda nevyuzit material.. Jsou to povetsinou jen jiny zabery ze stejnejch nebo podobnejch mist jako v 1. dile, ale najdou se ve videu i zabery z mist novejch jako je treba vyslchlej potok, kde bych dokazal jezdit celej den.. :-)