a kde si ji sehnal? jde to jeste jinde nez na Rc-auta.eu?
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
3000HP píše:... podle tamiye tam má byt ten 540 RS sport tuned...
Ježiš, ten odkaz, co jsem ti sem dával na ten Clash 23z., je to samý jako RS za půl ceny. Nemá cenu víc utrácet, protože s tímhle tu holídajku za chvíli stejně rozštípeš...
dobry teda, tak diky za rady... já to nevím asi porovnat, nemáte někdo z vás videa jak vám to jezdí? to by bylo asi nejlepší že bych viděl jak to vypadá jinde :-) já mám jen tohle video a to jela moje přítelkyně ani tak asi na půl plynu...
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
no upřímě ,co s autem když nejde řídit?máme nakoňováno a když není dostatek prostoru si stejně nezajezdíš a i na asfaltu před mrakolendem to nezatáčí teda jako jo ale ten plac je při plnym skoro malej
jasný, já to beru, proto si nechám poradit, já jen, když už jsem se jednou dal do stavby od základu, tak bych to chtěl teda už se vším všudy :-) tak snad někdy zajezdíme všichni dohromady :-) jsou to fakt moc hezký autíčka :-)
Téměř přesně rok se s rokem sešel a já se rozhodl dokončit pomaličku holidejku ať vypadá, neboť nejspíš pojede jako jediný vehikl na půlroku se mnou do Norska... tak sem koupil barvičky a sprejíček (a těžce si postestkl nad cenou plechovky toho blbyho spreje jen abych měl modrou střechu :-D )
ještě příjdou nové kola, které jsou na cestě a asi nové tlumiče...